Распоред за јунска сесија
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред за јунска сесија

Почитувани студенти,

Ве информираме дека Јунска испитна сесија ќе започне од 21ви Јуни 2021 (Понеделник). Распоредот за полагање  можете да го превземете од следниов линк. Полагањето е online.

 

НАПОМЕНАПри пријавување на испитите задолжително е носење на маска и пенкало за пополнување на пријавата. 

Истовремено, Ве замолуваме да ги следите упатствата за заштита и да се одбегнува групирање пред Факултетот, односно пред и после пријавување на испитите.