Известување за неработни денови
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Известување за неработни денови

Почитувани, 

Ве информираме дека Факултетот нема да работи во период од 31.12.2020 до 08.01.2021 година поради новогодишните и божиќните празници. Факултетот почнува со работа на 11.01.2021 година (понеделник).

Воедно Ви ги честитаме новогодишните и божиќните празници и Ви посакуваме многу здравје, среќа, бериќет и љубов во 2021 година.