Меѓународна конференција за општествен и технолошки развој - СТЕД 2020
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Меѓународна конференција за општествен и технолошки развој - СТЕД 2020


 

На 9ти и 10ти октомври 2020 година се одржа IX Меѓународна конференција за општествен и технолошки развој - СТЕД 2020 во Требиње, Босна и Херцеговина.

Организатор на конференцијата беше ПИМ Универзитет од Бања Лука, Босна и Херцеговина, додека Факултетот за бизнис економија и Институтот за бизнис економија се јавија како коорганизатори на настанот. Линкот за настанот е следниот