Распоред за јулска сесија
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред за јулска сесија

Почитувани студенти,

 

Ве информираме дека Јунската испитната сесија ќе започне од 03 Јули 2020 година (Петок). Распоредот за полагање можете да го погледнете на следниот линк.

 

Пријавувањето е од 01-03 јули, 2020 год.

Полагањето на испитите во Јулската сесија ќе се одвива онлајн според насоките кои на студентите им се пратени на мејл. Испитите ќе се одржуваат во деновите согласно распоредот на испити, додека за точниот час студентите ќе бидат  информирани ден пред испитот, од страна на предметниот професор.

 

Службата за студентски прашања и предметните професори, како и досега се достапни онлајн. За сите барања и консултации Ве молиме да ги контактирате истите преку мејл или некоја од достапните онлајн платформи.