Конкурс за упис во академската 2020/21
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Конкурс за упис во академската 2020/21

 

Факултетот за Бизнис Економија (ФБЕ) Ви нуди четиригодишниот додипломски  студии во областа на бизнисот и економијата и претставува одлична можност кандидатите да се стекнат со квалитетно знаење на еден од четирите модули

  • Финансии
  • Маркетинг
  • Сметководство и ревизија
  • Економија теорија

Конкурсот и условите за упис на прв циклус студии во академската 2020/2021 год. можете да ги погледнете на следниот линк.

Корисни информации:

  • Школарина од 300 евра по семестар
  • Акредитирани студии
  • Деталите за акредитацијата од Министерството за образование и наука  можете да ги погледнете на следниот линк.


Следете ги постојано објавите на веб страната и на Facebook и Instagram профилите на Факултетот за бизнис економија.

ИДНИ СТУДЕНТИ, ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!