Дополнително известување за мартовска сесија
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Дополнително известување за мартовска сесија

Почитувани,

Ве информираме дека доколку се добијат препораки од Владата за почеток со настава, ќе започне и мартовската сесијата која сега е одложена.

Сесијата дополнителна започнува на 26 март 2020 година. Доколку има промена во насоките за почеток со работа од Владата ќе бидете известени. Во текот на наредната недела ќе биде пратен дополнителниот распоред.