Известување за неработни денови
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Известување за неработни денови

Почитувани,

Ве информираме дека Факултетот нема да работи во период од 31.12.2019 до 10.01.2020 година поради новогодишните и божиќните празници. Факултетот почнува со работа на 13.01.2020 година (понеделник).