Распоред за февруарска сесија
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред за февруарска сесија

Почитувани студенти, распоредот можете да го видите на следниот линк.

Во прилог е февруарската сесија која започнува од 03.02.2020 година, а пријавувањето на испитите е од: 28.01.2020 – 30.01.2020 година.