Предавање на професор од ФБЕ во Бугарија!
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Предавање на професор од ФБЕ во Бугарија!

 

Професор д-р Слаѓана Стојановска, одржа предавање и обука на тема Маркетинг план низ бројки, пред студентите на  Меѓународното бизнис школо во Софија, Бугарија.

Дополнително, професорката ја презентираше нашата институција пред учесниците од различни универзитети од ЕУ земјите, а во рамките на ЕРАЗМУС недела, која се одржа од 18 до 22 март, 2019 во Софија.

 

Посетата беше организирана во рамките на програмата Еразмус + К1, мобилноста на кадарот со цел да се одржи предавање.