Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред на испити за септемвриска сесија

Се известуваат студентите дека септемвриската сесија започнува од 29.08.2018 година, а пријавувањето на испитите е од:

29.08.2018 – 30.08.2018 година