Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред на испити за јунска сесија

Се известуваат студентите дека априлската сесија започнува од 05.06.2018 година, а пријавувањето на испитите е од:

05.06.2018 – 06.06.2018 година