Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Известување за неработни денови

Почитувани, 

Ве известуваме дека согласно Законот за празниците на Република Македонија, 06 април  2018 година (петок) и 09 април  2018 година (понеделник) се неработни денови.