Студенти
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Студенти

 

 


fbe

Оваа страна овозможува пристап до информации за кои мислиме дека ќе бидат од корист за сите сегашни (редовни и вонредни) и идни студенти на Факултетот за Бизнис економија.

Зошто да студирате на Факултет за бизнис економија?

Начин на запишување на студенти

Школарина

students fbe classroom

Систем на оценување

Права и должности на студентите

Интегриран пристап

buffet classroom students

Практична работа и стипендии

Студентски гласник

Програми за размена