Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
image image image image image
Упис во академската 2018/2019   Почитувани, отворен е конкурсот за упис во академската 2018/2019-та година. Условите за упис на Факултетот за бизнис економија се:
ФБЕ влегува во мрежата на CEEPUS   Факултетот за бизнис економија – Скопје, за учебната 2018/2019 година, се приклучи на проектот CEEPUS (Central European Exchange Program for University Studies), како дел од две мрежи, Managerial Processes and its Optimization and Valuation и Applied Economics and Management.
Атрактивна можност само за студенти на ФБЕ   Почитувани студенти, Факултетот за бизнис економија и Институтот за бизнис еконономија ве повикуваат да пријавите интерес за...
IBF professor holds a guest lecture in Slovenia   Prof.  Slagjana Stojanovska, PhD, on March 21st, 2018, held a lecture through a practical example on the topic "Calculation of the product cost" at the Economic School Celje, Higher Vocational School.
IBF hosts a guest lecturer from Slovenia   On 27th of February and 1st of March, professor Anton Vorina from the School of Economics in Celje, Slovenia, held guest lectures at the Integrated Business Faculty.