Акредитација
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Акредитација

Приватната високо образовна институција – Висока стручна школа “Факултет за бизнис економија” е акредитирана од Министеството за образование и наука на Република Македонија.

Решението за акредитација на студиската програма може да го погледнете тука. 

Решението за почнување со работа на акредитираната четиригодишна студиска програма (240 кредити) можете да го погледнете тука.