FBE - ФАКУЛТЕТ ЗА БИЗНИС ЕКОНОМИЈА
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
image image image image image
Guest lecture from A1 Macedonia   "Electronic documents and digital safe signing with qualified certificates"
Уписите се во тек!
Почитувани идни студенти,
Состанок во рамки на проектот „Економија на одржливост“
На 23 Март во организација на Факултетот за бизнис и економија при Универзитетот во Марибор, се одржа онлајн состанок со учество на 14 членови на проектниот тим од:
Трансфер на студенти   Изградете ја вашата иднина и дозволете ни да ве водиме низ светот на бизнисот! Доколку припаѓате на некоја од следниве категории, Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) ви нуди можност за трансфер на студиите:
The new issue of the Journal of Sustainable Development has been published   Dear visitors,The Integrated Business Faculty has published the new 25th issue of the Journal of Sustainable Development. The latest number of the Journal can be seen at the following link.
 

Info

Integrated Business Faculty
Str. "3-ta Makedonska Brigada" no. 66A - Floor 1
1000 Skopje, Macedonia
Map

2402160; 2402161; 2460140
fbe@fbe.edu.mk

Follow us on