FBE - ФАКУЛТЕТ ЗА БИЗНИС ЕКОНОМИЈА
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
image image image image image
ФБЕ како партнер во Европскиот проект „Економија на одржливост“   Факултетот за бизнис економија Скопје, како партнер во Европскиот проект „Економија на оддржливост“, кој е дел од програмата Ерасмус+, учествуваше на организираниот онлајн состанок.
Конкурс за упис во академската 2020/21   Факултетот за Бизнис Економија (ФБЕ) Ви нуди четиригодишниот додипломски  студии во областа на бизнисот и економијата и претставува одлична можност кандидатите да се стекнат со квалитетно знаење на еден од четирите модули
Заклучоци од првата виртуелна меѓународна конференција „Економски предизвици на државите на ЈИЕ после пандемијата на корона вирусот“   На 27.04.2020 година се одржа првата виртуелна меѓународна конференција „Економски предизвици на државите на ЈИЕ после пандемијата на корона вирусот“ чијшто организатор беше Факултетот за менаџмент Херцег Нови, а Факултетот за бизнис економија и Институтот за бизнис економија, меѓу другите, беа коорганизатори.
Бесплатни вебинари на ФБЕ и ИБЕ   Факултетот за бизнис економија и Институтот за бизнис економија организираат бесплатни вебинари  на следните теми:
Продолжување на рокот за трудови за Списание за одржлив развој   Уредувачкиот одбор на Списанието за одржлив развој го продолжува рокот за публикување на трудови за 24-тиот број на списанието.